Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


Kollégiumi térítési díjak, befizetés

A kollégiumi térítési díjakat a 2013/14-es tanévre ITT találod.

Kollégiumi díjfizetés

2012. októberétől kollégiumi díjat a gazdasági irodában kért sárga csekken vagy a Neptunon keresztül, átutalással lehet rendezni. (Vendégek továbbra is a gazdasági irodában a megjelölt napokon készpénzzel tudják kiegyenlíteni a havi díjat, kivétel a passzív féléven lévő vendégek.)

Csekkes fizetés

  • a kollégiumban, a gazdasági irodában kell csekket kérni.
  • az adott hónap 15-ig kell beérkeznie a kollégiumi díjnak, tehát 10-11-én már be kell fizetni a csekket. (ezt a postán kell.)

Átutalásos fizetés

  • ilyenkor a Neptunon keresztül történik a befizetés a Pénzügyek → Befizetés fül alatt.


Tilos számlaszámról az egyetem számlájára a pénz átutalni! (Ebben az esetben a rendszerben aktív tételt mutat a kiírás, vagyis nincs teljesítve!)

Ha a hallgató azt szeretné, hogy a szülő utalja a pénzt azt a Neptunon keresztül a hallgató határozhatja meg az alábbiak szerint:

Befizető módosítása: Alapértelmezetten minden tétel esetében a hallgató a befizető, ezt tehát nem szükséges külön beállítani. Amennyiben mégis mást szeretnél meghatározni befizetőként, akkor azt a kiírt tétel sorában látható „Lehetőségek/Befizető” opciót választva lehet beállítani. A kijelölt sorban bárhova kattintva, a sorban megjelenik egy kis ikon, melyre újra rákattintva szintén előhozható a helyi menü és a „Befizető”.

A felugró ablakban található mezők, és jelentésük:

Befizető típusa:
  • Partner = A befizető magánszemély
  • Szervezet = A befizető jogi személy
Befizető

A Befizető mező utáni három pontra kattintva láthatod a hozzád regisztrált partnerek ill szervezetek listáját. (Új befizető hozzárendelésére nem itt, hanem a Pénzügyek\Beállítások menüpont „Partnerek” ill „Szervezetek” fülén van lehetőség.)

FIGYELEM! Az intézmény meghatározhatja, hogy amennyiben befizető szervezetet rendelt egy tételhez, a továbbiakban Ön már nem teljesítheti a tételt.

Adóazonosító

Az Adószám ill. Adóazonosító mezőket a Neptun automatikusan kitölti (amennyiben a hozzárendelésnél töltésre került).

Cím

A Cím mező esetében egy leugró menüből van lehetőséged kiválasztani, hogy melyik címet szeretnéd használni a befizetésről kiállított számlán. Ezeket az adatokat módosítani szintén a Pénzügyek\Beállítások menüpont hivatkozott részén van lehetőséged.

Átutalásos számlát kérek:

Ennek az opciónak akkor van jelentősége, ha a költségtérítésedet egy vállalat vagy más szervezet finanszírozza, és erről a részükre átutalásos számlát szükséges kiállítani, minden más esetben üresen hagyható. A legenerált számlát később a „Pénzügyek/Számlák” menüponton tudod kinyomtatni.

Tétel befizetése

A befizetetlen (vagyis aktív), kiírt tételek befizetéséhez pipáld be a teljesítendő tétel(ek) mellett található „Befizet” jelölőnégyzetet, majd kattints a „Tovább” gombra. Ekkor a Neptun még utoljára figyelmeztethet a befizető hozzárendelésének lehetőségéről, mivel ezen beállítás módosítására a tétel(ek) befizetése után már nincs mód. Amennyiben a megadott adatokkal minden rendben van, akkor kattints az „OK” gombra.


minden kollégiummal kapcsolatos információt megtalálsz itt: http://www.kollegium.sote.hu/hirek.php


QR Code
QR Code Kollégiumi térítési díjak, befizetés (generated for current page)